Gamingtastatur

Tænk i nye baner når du gerne vil blive en bedre gamer

22dsa11

Gaming bliver mere og mere populært. E-sport er mere velset end nogensinde før. Millioner af mennesker følger med, når gaming-holdene spiller sig til millioner af kroner i præmiepenge. Det er ikke for sjov, at der sidder mange piger og drenge, der ønsker at blive lige så succesfulde, som de store E-sport stjerner. Men hvordan gør du dig selv til en bedre gamer? Det kigges der nærmere på i denne artikel. Det er nemlig ikke nødvendigvis mere tid foran skærmen, der forbedrer dig. Måske skal du tænke i nye baner.

Gamer

Den perfekte gamingstol

Når du gerne vil være en bedre løber, så går du ud og finder et par løbesko, der ikke gnaver. Løbeskoen skal give dig de bedst mulige forudsætninger for at præstere. Hvis du gerne vil være en bedre gamer, går du naturligvis ud og finder en gamingstol, der ligeledes giver dig optimal mulighed for at gøre det godt.

Men hvad er en god gamingstol? En god gamingstol er naturligvis en stol, der passer til dig. Målene på stolen er altså alfa og omega. Du ville jo heller ikke købe et par sko i to størrelser for stor?

Der kan være stor forskel på størrelsesudvalget på gamingstole. Hvis du for eksempel skal bruge den bedste gamer stol til børn, skal du kigge specifikt efter det. Voksenmodeller laver ikke nødvendigvis produktet i så små udgaver. Stolen skal altså passe, om du er et barn på 10 eller en voksen på 2 meter.

Fjern fokus

En anden vigtig ting, når du skal forbedre dig, handler om fokus. Du skal selvfølgelig være fuldt fokuseret på din gaming, når du sidder og spiller. Men faktisk er det mindst lige så vigtigt at kunne fjerne fokus. Jo bedre du evner at fjerne fokus og tænke på noget helt andet, når du ikke spiller, jo mere energi har du til at fokusere, når du spiller.

Det at gå i haven er genialt til at fjerne fokus. Du får frisk luft og natur omkring dig. Det er svært at forklare hvorfor, men der sker noget med os mennesker, når vi får jord mellem fingrende. Bare det at klippe hæk kan også give en frisk følelse. På en og samme tid har du et projekt og får brugt kroppen. Et rigtig godt supplement til de mange timer foran skærmen. Hvis ikke du allerede har en hæk i haven, er det måske på tide. Læs mere her.

faerdighaek

Lær fra de bedste

Man hører det ofte, det der med at lære fra de bedste. Og det er der i den grad god grund til. Ved at kigge på, hvordan de bedste gør, kan du lære en helt masse teknikker, tricks og strategiver. Det er trods alt de bedste, så de ved, hvad de snakker om.

Det er i læringssituationer, du skal sætte dit eget ego en smule til side. Hver åben overfor, hvad de bedste spillere i verden gør for at blive ved med at være så gode. Og hold samtidig godt fast i det, der gør dig, til den gamer du er.