indretning, interiør, lamper, ski, stole, bord

Design dit eget unikke spisebord med plankeborde

22dsa11

Hvis du er typen, der godt kan lide at være innovativ og have personlige ting i boligen, som alle andre ikke lige har, så er det klart, at du kan have en stor fordel ved at indrette med et plankebord. Fordelen ved at vælge at plankebord er nemlig, at man selv kan være med til at bestemme, hvordan bordet skal se ud på mange områder. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du selv kan være innovativ og være med til at skabe dit eget plankebord.

tablet, læsning, kage, tallerken, kop, te

Se udvalget af plankeborde

Nu er det jo faktisk også sådan med plankeborde, at de alle sammen er unikke, fordi de alle sammen er skåret ud af forskellige stykker af træ. Men derfor kan man godt gøre mere for at personliggøre bordet mere. Du kan f.eks. starte med at tage stilling til, hvilken nuance du godt kunne tænke dig, at dit plankebord havde. Det kan også være, at du har en holdning til, hvilken træsort det skal være. Så skal du måske bruge en smule tid på at tage et kig på https://plankebord.dk/, hvor du kan finde et stort udvalg af plader i mange forskellige nuancer.

Vælg selv dine ben

Du kan også være med til at finde dit helt eget udtryk, når du yderligere personliggør plankebordet ved at vælge, hvilke ben det skal have på. Her kan du igen finde et stort udvalg, hvor du kan blive klogere på, hvad der passer til din personlige stil. Man kan faktisk ændre et plankebords udtryk betydeligt alt afhængigt af, hvilke ben man vælger at putte på det. 

Du kan selv lave dine ben

Hvis du er vild med innovation, så kan det også være, at du har mod på at kaste dig ud i selv at lave ben til dit plankebord. Det er klart, at det er nemmere, hvis man er lidt handy og har erfaring med at bygge, men ellers er det også muligt at finde mange brugbare guides på nettet. Det kan f.eks. være, at du kan finde en god video om det på YouTube.

En bænk af planker?

Når man har et bord, så er det klart, at man også skal have noget at sidde på hertil. Det kan være, at du allerede har en idé om, hvilke stole du godt kunne tænke dig. Ellers kan det være, at du kan få fremstillet en plankebænk i det samme materiale, som bordet er lavet af. Det kan godt være med til at skabe et meget stilet og minimalistisk udtryk. 

Personliggør bordet med den rette pynt

Endeligt kan du også gøre meget for at personliggøre dit plankebord, når det først er kommet ind i boligen. Du kan nemlig igen skabe mange forskellige udtryk alt afhængigt af, hvad du vælger at stille på det. Det kan være, at du kan finde en sød buket blomster, eller måske du er typen, der godt kan lide at have en frugtskål til at stå fremme. Det kan også være meget praktisk at have salt og peber bøsser.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *