Trænger din hjemmeside til et pift?

22dsa11

Ser din hjemmeside lidt utjekket ud? Fungerer det ikke helt med funktionaliteten, eller trænger den til en sikkerhedsopdatering? Alle disse ting kan være frustrerende for brugere af en hjemmeside, uanset om man har en blog, en hjemmeside tilknyttet sin virksomhed, eller blot en webshop. Udseende og funktionalitet skal være helt i top, ellers kan det afskrække potentielle kunder eller brugere. En hjemmeside skal være nem at navigere rundt i, og have et designpræg der passer til din eller din virksomheds æstetik. Hvis du har brug for en total omstrukturering af din hjemmeside, kan det være en god ide at få hjælp fra professionelle, der kan hjælpe til med det tekniske.

Less is more!

Men hvordan gør man så lige sin hjemmeside nem at navigere rundt i? Når du vender dine egne design forslag med en professionel webdesigner, er det en god ide at gøre dig overvejelser på forhånd om hvordan du gør indholdet nemt og overskueligt at navigere rundt i. Og her er er nøglen holde det enkelt! Det kan du gøre ved at begrænse mængden af undersider din hjemmeside har, og gøre dine overskrifter og interne links, korte og tydelige. Det gør det meget nemmere for brugeren at finde det, de ønsker at finde på din hjemmeside, uden at skulle navigere rundt i en jungle af lange overskrifter og undersider.

Tag imod forslag

Måske har du selv en fastlagt ide om hvordan du vil have din hjemmeside skal se ud, hvilke farver der skal være og det generelle layout. Det er en rigtig god ide selv at have en grundide om hvordan din hjemmeside skal afspejle dig og din virksomhed. Men det er også en god ide at være åben over for forslag og ideer fra professionelle web-udviklere, så i, i fællesskab kan finde frem til hvad der fungerer og give den bedste brugeroplevelse.