Kontorplads

Skift de gamle gardiner ud, og bliv mere innovativ

22dsa11

Der kommer et punkt, hvor ting er blevet så gamle og slidte, så de bare skal skiftes ud. Når de ikke længere er noget værd. Når de ikke kan repareres mere på. Når de mest af alt bare er irriterende, fordi de ikke virker optimalt. Det gælder også dine gardiner.

Når dine gardiner har gjort, hvad de kan, bør de skiftes ud. Du kan ikke blive ved med at pleje og reparere dem. Hvis de ikke længere er pæne at se på, og de ikke kan udføre deres opgave, så må de ud. De må erstattes med nogle nye og måske bedre gardiner.

Vindue med gardin

Mange muligheder

Når du skal finde nye gardiner, er der rigtig mange muligheder. Det kan være en god idé lige at undersøge, hvad der findes på markedet i dag, før du køber. Hvis du ikke har købt gardiner inden for de seneste år, så er du nok ikke opdateret på, hvilke ekstra funktioner solafskærmning kan have i dag.

Du kan selvfølgelig bare vælge et gardin, der er så tæt som muligt på det gamle. Så det bliver ved det, du kender. Men måske vil du hellere have lidt flere funktioner i dit nye gardin? Det kan være rart med lidt større fleksibilitet. Det kan du fx få med de smarte up and down gardiner, der er ganske innovative.

Skraldespand

Ikke bare spild

Hvis du ikke kan lide tanken om at smide ud og købe nyt, så tænk på, at det ikke bare er spild. Dit gamle gardin har måske passet sit job i mange år. Det er udtjent, og kan godt blive skiftet ud. Og så køber du selvfølgelig et kvalitetsgardin, når du finder et nyt. Så kan det også holde i rigtig mange år.

Nye gardiner på kontoret eller arbejdsværelset giver også en stor fordel for dit arbejde: De gør dig mere innovativ. Ja, nye gardiner kan påvirke din innovation. De giver dig nemlig nogle lidt anderledes omgivelser at arbejde i. Det kan gøre, at du begynder at tænke lidt anderledes, end du plejer. Du begynder at tænke i nye retninger. Anderledes tænkning, der bevæger sig i nye retninger, er innovation.