Webhotel – hvad skal jeg vælge

Webhotel – hvad skal jeg vælge?

22dsa11

Der er mange sider, hvor man kan få et webhotel, og det variere hvad der følger med i prisen. Hos hostingguide.dk kan du få et overblik over hvad de forskellige udbydere har at byde på.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er, kort sagt, et sted at opbevare sin hjemmeside. Har du et domænenavn, og vil du gerne oprette en hjemmeside, så er et webhotel den bedste løsning. Du får pladsen og udstyret stillet til rådighed, så du kan installere en hjemmeside uden at skulle bekymre dig om de bagvedliggende programmer. Udbyderen, der står for webhotellet, tager sig af alt det bagvedliggende.

Hos hostingguide.dk kan du finde de bedste udbydere, og sammenligne hvad de hver især tilbyder dig for pengene.

Hvad følger der med et webhotel?

Det er forskelligt hvor meget en udbyder tilbyder, når du lejer et webhotel hos dem. De fleste tilbyder et vist antal domænenavne, en god størrelse diskplads, e-mail adresser, support og backup af din side.

Størrelsen på diskpladsen, samt månedlig trafik til og fra siden, kan variere, men hvis du ikke ligefrem skal have en kæmpe side med online videoer og massere af trafik op og køre, så kan mange af de billige udbydere godt bruges.

Du kan sammenligne mange af disse udbydere hos hostingguide.dk, hvor du kan specificere hvor mange domæner du har tænkt dig at tilslutte til webhotellet, hvor meget serverplads du skal bruge, hvor meget trafik du mener siden vil få, og hvor meget du vil betale for det om måneden.

Hvad tilbyder hostingguide.dk ellers?

Ud over sammenligningen af udbydere på webhoteller og deslige, har hostingguide.dk også en oversigt over hvad de billigste udbydere koster når det kommer til domæne registrering, og så kan du finde en del blog indlæg vedrørende de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til oprettelse af webhoteller, mailhoteller og andet i den kategori.

Hostingguide.dk kan hjælpe dig godt på vej, når du gerne vil starte din egen hjemmeside med et domænenavn tilknyttet. Og hvad enten du er nybegynder eller øvet, så kan du finde noget du kan bruge igennem hostingguide.dk.

Guiderne du finder på hostingguide.dk kan være dig behjælpelig i næsten enhver situation, når det gælder opsættelsen af en hjemmeside. Du kan også finde vejledninger i hvordan du sætter din egen server op, hvis du føler dig mere tryg ved at have alle informationer derhjemme eller på kontoret.

Vælger du en udbyder frem for at hoste siden selv, så kan du sammenligne på grundlag af ydelse. De dyre webhoteller er i stand til at håndtere større mænger besøgende end de billige, og der er som regel også bedre og hurtigere service på de dyre end på de billige.

Så er der også lige backup af siden at tage hensyn til. De dyrere sider får kørt backup daglig, mens de billige som regel kun får kørt backup en gang om ugen. Sådanne detaljer vil fremgå af produktdetaljerne i sammenligningen, sammen med en masse andre informationer, der er relevante når du skal vælge en udbyder.