Vær kreativ med dine loppefund

Vær kreativ med dine loppefund

22dsa11

Mange er efterhånden gået med på genbrugsbølgen og er dermed begyndt at kigge efter loppefund. Dette viser de mange tv-programmer herom også. Samt der er en stigende interesse for det på de sociale medier, med tips og tricks. Sammen med denne bølge er nemlig også det at genopfriske ens genbrugsfund og altså give det en make-over. Mange ting kan man give helt nyt liv med meget få remedier. Altså er der store muligheder her for at være kreativ og altså lave nogle helt unikke ting. Dette kan være alverdens forskellige slags møbler, som man for eksempel kan give en klat maling. Det kan også være at man finde nogle lidt skæve og skøre ting, som kan blive taget i brug på en ny måde. Mulighederne er mange.

Det kan være, at man har fundet en gammel hattehylde, hvori man kan se en masse muligheder. Med en hattehylde vil man kunne lave en andeledes måde at have opbevaringen på. Dette kan være i gangen, i stuen eller i soveværelset, sågar i børneværelset. Den kan bruges, som en skør opbevaringsmulighed på samme måde, som enhver anden slags hylde, hvor man altså har noget nips eller lignende liggende. På denne måde kan man altså finde nogle lidt alternative og anderledes løsninger på for eksempel opbevaring. Dette er en løsning, hvor man også får noget lidt gammelt og unik ind i hjemmet, som også har noget historie. Så det handler bare om at se mulighederne i genbrug og loppefund og så være kreativ med det. Tage på jagt og se mulighederne.

Lav en unik indretning med et mix af genbrug

I mange boligmagasiner ser man efterhånden flere og flere genbrugsting og ikke mindst måder hvorpå man kan mixe det med nyt og smart design. Dette fordi det er blevet meget populært at gå på jagt efter loppefund for tiden. Mange steder støder man på ideer til, hvordan kan mixe og matche alle mulige forskellige stilarter, ny og gammelt og stadig få det til at se pænt og morderne ud. Samtidig så handler det om, at se mulighederne i noget andre ellers bare ville smide ud. Man skal kunne se, hvordan noget kan få nyt liv eller lige pludselig passe ind i lige ens eget hjem. Ved at gøre dette kan man skabe en unik indretning, med personlighed og små historier gemt rundt omkring.

Man bestemmer selvfølgelig selv på hvilken måde det skal gøres. Enten kan man vælge, at det er møbler, som skal være lidt skæve og anderledes, hvor man her måske ombetrækker en gammel sofa eller maler nogle stole. Men det kan også være i småtingsafdelingen, hvor man i stedet går efter at finde sjove nips, der altså i stedet skaber detaljen i hjemmet. Ved at lave dette mix, så åbner man altså op for et hav af muligheder. Denne blanding af både nyt og gammelt giver noget helt særligt, som ikke kan kopieres, da man vil ende med at have ting, som er helt unikke. Og resultatet vil være en unik indretning.