sorthvidkvinde

Innovative nye bideskinner med unik feature

22dsa11

Nu tænker du måske, bideskinner? På en side der omhandler innovation, hvor spøjst!

Men lad os, blot et øjeblik, vende opmærksomheden mod en udtalelse af innovationsforsker og universitetsprofessor Catharina Kristensen, der i 2019 definerede termen ”innovation” som værende: ”..nye ideer, der omsættes til praksis og skaber værdi. De udgør et brud med tidligere praksis”.

Når de nye bideskinner fra Antibite derfor præsenteres i denne artikel som en ny og innovativ opfindelse, der har givet en tiltrængt håndsrækning til individer der lider af bruksisme (betegnelse for lidelse hvor personer oplever ubehag i hverdagen, fordi de skærer tænder i søvne) er det derfor ikke blot for sjov, det er ment i den rammeste alvor. Antibites bideskinner har introduceret en ny feature til markedet, der gør dem værd at se nærmere på: De kan tilpasses den enkelte bruger i eget hjem.

kvindegloss

Kogende vand erstatter dyre tandlægebesøg

Indledningsvis bør det defineres hvad en bideskinne er: En bideskinne er et simpelt men praktisk lille produkt, der placeres i munden. Skinnen passer over dine tænder og forhindre at du kan skære tænder mens du sover. Derved afhjælpes slitage på tænderne, samt de almene muskelspændinger i kæbe og nakke, som ofte føre til hovedpine og/eller migræne i dagtimerne. 

Bideskinner er således en simpel men effektiv løsning på et sundhedsproblem der kan have en enorm indvirkning på dit liv.

Hvad der gør Antibites nyere modeller til et frisk pust på markedet, er indførelsen af det nye CE-godkendte EVA-plast. Denne plastic er formbar når den opvarmes til en vis temperatur, hvilket betyder at brugere ikke længere behøver få en bideskinne tilpasset hos tandlægen. Fremstilling af en unik bideskinne hos tandlægen ligger typisk på et prisleje mellem 3.000 til 5.000 kr. 

Antibite er derfor en fantastisk løsning til de brugere der ikke har lysten (eller midlerne) til at bruge flere tusind på én bideskinne. – når en tandlæge allerede har påpeget at en bideskinne er nødvendig, naturligvis. 

I stedet sendes man en bideskinne med posten. Denne bideskinne dyppes forsigtigt i kogende vand før første brug og placeres dernæst i munden, hvor brugeren bider hårdt ned i overfladen. Plasticen vil former sig efter tændernes unikke flader, og dernæst størkne i det perfekt fit til den enkelte bruger.

One-size-fits all er et princip der længe har været en del af adskillige produktfelter, men med denne nye unikke feature er bideskinner pludselig blevet langt nemmere at købe, anvende og tilpasse.

Det bliver spændende at se hvorledes denne nye feature vil påvirke markedet, og med dette vigtige skridt mod mere tilpasningsdygtige helseprodukter, åbnes der et utal af døre – fremtiden ser pludselig langt mere spændende ud.

kvindefoto