adgang

Fremtidens låse er elektronisk adgangskontrol

22dsa11

I dag oplever Norh låsesmed Vesterbro at det er stigende efterspørgsel på information om elektronisk adgangskontrol. Derfor er det en stor mulighed for at adgangskontrol inden for kort fremtid for en større rolle i sikkerhedsbranchen. Et adgangskontrolsystem vil det gøre det muligt for brugeren at styre, hvem der går hvor, brugeren vil også kunne se hvor og hvornår en dør bliver brugt.

Data kan overvåges og gemmes.

Personlige adgange som nemt kan kontrolleres, korrigeres og slettes effektivt. Softwaren i elektronisk adgangskontrol er let at bruge, men er også kraftfuld nok til at klare opgaven. Opgaven kan klares gennem en simpel smart telefon, tablet eller computere.Låsesmeden kan skræddersy et system, som passer til behovet uanset om firmaet et stort eller lille.

Låsesystemer er nødvendige for sikring af bygninger med boliger og alle former for erhverv og institutioner. Med elektronisk adgangskontrol og låsesystemer er det mulighed for at begrænse, hvor og hvornår en person kan få lov til at bruge et område.

Adgangskort, chip og læser

Læsere er lige som kort og brikker en central del af elektronisk adgangskontrol. En læser monteres ved hver indgang, man kan både have installeret mekanisk og elektronisk sikring.  Men man kan også fravælge den besværlige mekaniske del, hvor man skal bruge nøgler, som nemt forsvinder og kan kopieres. Læsere til adgangskontrol systemet af hensyn til sikkerheden, bør altid være kabelførte.

Kortene og chippen til systemet bør indeholde oplysninger på ejeren, på baggrund af disse så bestemmer systemet, om vedkommende har lov til at komme ind.

Hvis du går og overvejer elektronisk adgangskontrol, så kan du med fordel kontakte denne låsesmed, der har lang erfaring med opsætning af elektronisk adgangskontrol til både det private og erhverv.