Kreativitet

Sådan laver du kreative gaver

22dsa11

Det kan være svært at skulle være kreativ, hvis man til dagligt ikke øver sig på det. Kommer man i nogle situationer, hvor det er godt at være kreativ, er det smart at være klar til at indtage chancen og komme med et kreativt bud. F.eks. er kreative firmagaver blevet populært de seneste år, her er en kreativ hjerne altid værdsat. 

mosaik

Derfor bør vi stimulere vores trang for kreativitet

Har man en kreativ side, bør man udnytte den så ofte man kan, og i alle de situationer, man kan. Det kan være kreative løsninger på arbejdspladsen, med svære opgaver, eller enkelte, simple ting, som hvor kaffemaskinen skal stå, der kan løses nemt og morsomt, hvis man har en kreativ tilgang til det. 

Stimulerer vi ikke vores kreative side, hvis vi er så heldige at have en, kan man hurtigt blive træt og grå, da man så ikke oplever, hvilken glæde det kan give at gøre noget kreativt. 

Firmagaver er et godt sted at starte innovations trangen

Det er altid dejligt at få gaver, især hvis det er for at fejre noget, som man gennem hårdt arbejde har fortjent. Vi mennesker har altid givet gaver til hinanden, gaver er en måde at symbolisere både respekt, kærlighed og tillid til hinanden. 

Firmagaver kan være svære at give, da alle skal have det samme, og tingene må ikke være alt for dyre. At lave gaver selv, eller at give kreative gaver, kan være en måde at vise betænksomhed på, da man har lagt tiden til at komme på ideén og har involveret sig, personligt i projektet. Overvej derfor, hvis du pludselig står for firmagave-indkøbet, at få hver medarbejder til at involvere sig på et personligt plan.

kvinde

 Er vores kreativitet truet af det moderne samfund?

Har vi i vores samfund i dag, mindre behov for kreative løsninger end vi tidligere har haft? I den stigende urbanisering og digitaliserings-tidsaldre, glemt hvordan vi er kreative, da vi pludselig har fået robotter og andet teknologi til at gøre arbejdet for os? Eller er vi i virkeligheden tvunget til at sætte spørgsmålstegn ved allerede etablerede systemer, og herefter skabe kreative løsninger, for at skabe udvikling og vækst?