Taenkende mand

Få gang i de innovative tanker

22dsa11

Der er mange af os, der går rundt og håber på at komme med en rigtig fed og brugbar idé, som man mennesker kan nyde godt af. Måske kan man også selv nyde godt af at komme med sådan en idé, især i økonomisk forstand. Der er bare en grund til, at det ikke er gud og hver mand, der kommer med den nyeste, smarteste og mest innovative idé. Det kræver nemlig mange ting at komme med sådan en idé. For det første skal man have gang i de innovative tanker. Der er flere måder, hvorpå man kan gøre det, så hvis du virkelig ønsker at komme med en speciel idé, så kan du med fordel tage nogle af disse tricks i brug. Det handler nemlig om at blive ved med at udfordre sin hjerne. 

Planter

Kom ud i haven

For at en hjerne skal kunne tænke ordentligt, så har den brug for en masse frisk luft. Det er vi alle klar over, men selv om vi er klar over dette faktum, så er det stadig de færreste, der bruger nok tid udenfor. Haven er et rigtig godt sted at komme på en god idé. Hjernen skal nemlig gerne være en smule i gang, for at man udnytter den til fulde og kan komme frem til de mest innovative ideer. Du kan derfor med fordel tage have nogle små projekter, som for eksempel at plante en færdighæk, slå græsset eller noget helt tredje. Det handler bare om at holde hjernen en lille smule i gang, så man ikke går i baglås, samtidig med at man får en masse frisk luft. Så skal ideerne nok komme væltende.

Skrive ned

Skriv dine idéer ned

En af de mest problematiske ting, når det kommer til at tænke innovativt er, at vi simpelthen glemmer vores gode idéer. Du kan derved have en stor fordel ved at skrive alle dine idéer ned hele tiden. Om du så hele tiden har en notesblok på dig, eller om du blot benytter mobilen, det er helt op til dig selv. Det vigtigste er bare, at dine innovative idéer ikke må forsvinde.