Flybilletter til Malaga

Flybilletter til Malaga

22dsa11

Savner du sol, varme, strand, solbriller og dejlig lunt havvand – så skal du til Malaga. Køb dine flybilletter til Malaga her allerede nu og hver sikker på at komme af sted. De fleste af os drømmer om at komme væk fra vores stressende hverdag. Vi drømmer alle om afslapning, vi lukker øjnene og drømmer om solstråler der rammer vores øjenlåger – det er så dejligt. Hvorfor ikke lade drømmen blive til virkelighed. Tag kæresten eller familien en tur syd på – og hyg.

Malaga er en havneby i Andalusien i det sydlige Spanien. De fleste forbinder en rejse til Malaga med sol, strand og badeferie. Hvilket også er helt rigtigt, men Malaga er meget mere end det. Byen tilbyder shopping, forlystelser og kultur – ligesom mange andre europæiske storbyer.

Malaga – en kultur og historie by

Malaga er i den grad en kultur og historie by. Verdensberømte kunstner Pablo Picasso er fra byen. Picasso var kunstmaler – endda en af de stil skabere inden for moderne kunst. Picasso var med til at grundlægge kubismen. Picasso lavede også skulpturer. Vidste du at Picasso også var kommunist? Når du går rundt i Malaga vil du kunne se tydelige spor af Picasso.

Ud over Picasso vil du også i arkitekturen, kulturen og i kunsten se spor af araberne og romerne, som har påvirket Malaga, dengang de herskede i området. Hvis du er typen, der har interesse for historie og kultur – så er Malaga helt klart en by, du skal besøge.

For eksempel kan du besøge Malagas katedral, Manquita. Den smukke katedral ligger i Malagas centrum og har en majestætiske fremtoning. Katedralens navn betyder den lille enarmede dame. Ifølge historien kommer navnet fra, at man oprindeligt havde tænkt at katedralen skulle indeholde to tårne, men på grund af pengemangel, så blev den oprindelig plan droppet og katedralen har så i dag kun et tårn og – ja fået navnet den lille enarmede dame.

Malaga med familien

En ferie i Malaga med familien – ja hvorfor ikke? Børnene kan hygge sig i hotellet og være med til de aktiviteter der bliver tilbudt. Derudover kan børnene kaste sig i Middelhavet og nyde havets bølger ramme deres nøgne hud.  Hvis der ikke ønskes at bruge hele ferien i havet, så kan familien og børnene underholdes med forlystelsesparker, akvarium og badeland. Også kan du også tage børnene med til byens mange museer – og udvide børnenes horisont og fylde dem med noget intellektuelt.

Malaga er også kendt for dens mange tapas restauranter. Når du er på farten og lige skal have noget hurtigt, så kig forbi et af byens mange lækker restauranter. Du kan finde noget til enhver smag.

Tøv ikke, køb dine flybilletter til Malaga allerede nu og vær sikker på at komme af sted til dit livs rejse. En rejse der både er rig på historie, kultur og en ferie der er oplagt til familier.

Du kan også tage til Malaga med din klasse – hvorfor ikke lade Malaga blive jeres studietur, læring for livet! Køb jeres billetter nu og kom af sted!