Forretningskvinde der nyder spaophold

Få opladet den innovative hjerne med et dejligt ophold

22dsa11

Som nytænkende, nyskabende og meget aktiv forretningsmenneske, så kører toget derudaf i fuld fart. Der er hele tiden noget at se til, noget, der skal undersøges og noget, der skal laves. En ting, som vi ikke er så gode til, det er at få ladt batterierne ordentligt op. Hvis man blot kører derudaf med 180 kilometer i timen i en uendelighed, vil man med tiden højst sandsynligt blive drænet for energi og føle udbrændthed.

Sørg for at lade hjernen få ro, så den kan yde sit bedste

Uanset hvor meget man brænder for det, man laver, så er det nødvendigt at geare ned en gang imellem, så hjernen kan restituere. Et godt forslag til dette ville være at tage væk fra arbejdet i nogle dage. Tag en ferie eller en lille miniferie – måske et lækkert spaophold?

Spaophold og wellness ophold er kendte for det afslappede miljø og rolige omgivelser.  Få en god gang massage og lad musklerne blive løsnet godt og grundigt op. Når man stresser over noget (ikke at forveksle med stress som sygdom), når har man også en tendens til at spænde op i nakke og skuldre. Dette kan give anledning til hovedpine og ømhed i nakke og øverste del af ryggen.

Forretningskvinde

Når man er på et lækkert ophold, så får man depoterne fyldt op. Man oplever noget og får masser af nye, spændende og anderledes indtryk, men samtidig foregår det i et meget lavere tempo, som kroppen rigtig godt kan lide. Det vil være en god idé at vælge et ophold, som er et stykke væk fra de vante omgivelser. Så er det nemmere at slippe arbejdet, og man kan ikke bare lige smutte hen og ordne noget.

Top 10 af bedste ophold i øjeblikket er:

Danmark:

  • Spaophold på Hotel Viking
  • Spaophold på Hotel Thinggaard
  • Ophold i romantikkens tegn på Hotel Amerika
  • Wellnessophold på Kragerup Gods
  • Spaophold på Hotel Comwell

Norge:

  • Spaophold på The THIEF

Sverige:

  • Luksus spaophold på Skansen
  • Spaophold på Ystad Saltsjöbad
  • Spaophold på Falkenberg Strandbad

Tyskland:

  • Spaophold på Alter Meierhof

Alle disse spa- og wellness ophold byder på en luksuriøs og lækker behandling, afstresning og en oplevelse for livet. Tag eventuelt din partner med og gør det til en lækker kærestetur. Her udmærker det romantiske Hotel Amerika sig særdeles godt, men generelt egner alle spa- og wellness ophold dig også for kærestepar, ligesom man kan tage en ven eller veninde med til noget selvforkælelse. Det er lige en tand hyggeligere, hvis man har nogen at dele oplevelsen sammen med. Se mere om disse ophold hos ogfa.dk.

Ved at vælge et sådan ophold, så behøver man ikke at trække hele uger ud af skemaet, som måske kan være ret presset. Men bare det, at man lige får gearet ned i nogle dage, er rigtig godt for kroppen og hjernen. Så hvis man føler, at man løber hurtigere og hurtigere, men når mindre og mindre, så er det måske på tide at lave en opbremsning og få plejet krop og sjæl lidt.