kors

Bliv fuldstændig klar til konfirmationen

22dsa11

Med den store dag lige på trapperne kan det være svært at skulle finde den helt rigtige måde at fejre din konfirmand. Det kræver ikke bare en fest, men også det helt rigtige outfit og en blåmandag, der bliver husket.

Herunder finder du ideer til, hvordan du kan gøre de tre ting uforglemmelige for din søn eller datter på en måde, der stadig giver dig tid og økonomi til at trække vejret. Find inspiration på nettet og få så meget som muligt ud af det hele.

konfirmation

Tøjet skal findes sammen

Som forælder kan det være svært at finde balancen mellem at lade dit barn bestemme selv og guide dem i den rigtige retning – nemlig din. Når det kommer til konfirmationen og det tøj, der skal være med til at gøre dagen uforglemmelig, er den balance om muligt vigtigere end ellers.

Det er en fest, der i gamle dage skulle symbolisere overgangen mellem barn og voksen, men i vores tid er børn på 14-15 år stadig børn og skal derfor stadig peges i den rigtige retning.

Det helt rigtige outfit er meget vigtigt for din konfirmand, og derfor skal du være beredt på at blive udfordret. Find noget I begge kan lide og sørg for, at det ikke er hverken for voksent, bart eller barnligt. Let, ikke? Find gode ideer og inspiration ved at kigge på konfirmationsnyt.dk, hvor du kan blive meget klogere på, hvordan du finder den helt rigtig kjole.

Skab en uforglemmelig fest

Hvad enten I skal holde fest derhjemme eller har besluttet jer for at uddelegere opgaven til en restaurant eller venue, så handler det om at skabe en fest som konfirmanden husker.

I virkeligheden handler det ikke om hverken maden, eller hvor I er, men hvem, der kommer og selvfølgelig gaverne.

Husk, at det er konfirmandens dag, og det derfor også skal være mad og fest, der passer til alderen og smagen hos din datter eller søn. Brug tid på at planlægge sammen, så det bliver en fest helt efter din teenagers hoved, men dit budget og formåen.

Blå mandag

Det vigtigste ved konfirmationen er – og lad os være helt ærlige – blå mandag. Sammen med gaverne er den store fridag, hvor alle pengegaverne skal brændes af i den nærmeste by med butikker det hele konfirmationen handler om.

Hvis I bor i eller i nærheden af en større by er det ganske let for konfirmanderne at få en dag fyldt med oplevelser og shopping, men bor I længere væk kræver det lidt mere planlægning at gøre dagen til noget ud over det sædvanlige.

Blå mandag

Skal I leje en bus, der kan køre de unge til den nærmeste by eller skal I køre dem og lave en ’forældre station’, hvor der altid sidder kendte voksne, der kan hjælpe, hvis der opstår problemer eller nogen gerne vil hjem?

Alt det er ting I skal have styr på inden dagen oprinder. Bliv klogere og find spændende inspiration på konfirmationsnyt.dk, hvor du kan læse om alt fra kjoler til blå mandag og selve festen.