Den bedste Roskilde frisør

Den bedste Roskilde frisør

22dsa11

Håret skal plejes og det kan det gøres hos den lokale Roskilde frisør. En god frisør, er en frisør der sætter dig og dit hår i centrum. En god frisør ser dig ikke som en kunde i rækken, men som et menneske, der skal plejes. Din Roskilde frisør er erfaren og uddannet. Her er det også muligt at få en god snak om hårpleje, vedligeholdelse af din nye frisure og nye gode ideer til en ny frisure.

En god frisør er en frisør, der både kan vejlede og udføre arbejdet professionelt – det kan frisøren i Roskilde. Her er den personlige kontakt i centrum. Du bliver budt velkommen med et smil. Du vil opleve at der bliver lyttet til dig og dine ønsker – det er dig der er i centrum. Der vil blive taget kærligt om dit hår. Når dit hår skal vaskes, vil du opleve kærlige og langsomme bevægelser – så det ikke går ondt på dig – der vil ikke blive revet i dit hår. Det er dig og dit hår der er i centrum.

Hvis du trænger til noget nyt, men ved ikke helt hvad – du ved ikke om du skal klippes eller få håret farvet. Du er måske også kommet op i alderen, så du tænker også på, hvad der vil passe bedst til din alder – du vil gerne se yngre ud, men det skal heller ikke virke unaturligt. Din Roskilde frisør kan på baggrund af mange års erfaring vejlede dig, så I sammen finder den helt rigtige løsning til dig. Du bliver ikke sendt af sted før du smiler.

Hvis du overvejer at få farvet hår, men ved ikke hvilke farve – du er måske ung og vil eksperimentere, det skal du selvfølgelig have lov til, men det er vigtigt at du gør det på den rigtige måde, så dit hår ikke bliver skadet og du fortryder dine valg senere i livet. Derfor kan det betale sig at tage en snak med en frisør i Roskilde – dit hår skal holde hele livet. Hvis du kun vil have striber i håret, så er det også en mulighed. Du kan også vælge at få farvet hele håret – alt bliver efter dine ønsker. Hos frisør i Roskilde kan du være sikker på, at dit hår vil blive behandlet med det nyeste inden for området.

Din Roskilde frisør klipper også mænd

Hos frisøren i Roskilde er der ingen forskel på mænd og kvinder – bare du har noget hår der skal klippes. Du er velkommen til at tage en veninde eller en ven med og  inspirere hinanden til ny frisør og hygge undervejs. Du kan også finde inspiration til dit nye frisør i nogle af de mange model balde der er i Roskilde frisør.

Du kan vælge helt frivilligt om du vil have klipning med vask eller uden – du bliver klippet efter dine ønsker. Du kan også tage hele familien med til klipning – mand, kone og barn. Kom og få en familieoplevelse ud af en simpel ting, der er også forskellige varianter af kaffe.