sidder med bærbar computer

Sådan får du råd til en ny computer

22dsa11

Er den gamle brændt helt sammen? Eller synger din nuværende computer på sidste vers? Så er det på tide at skifte det gamle ud med noget nyt. Men computere er jo noget så dyre – og måske er din indtægt ikke særlig stor. Hvordan skal du nogensinde få råd til en ny?

Læs med og få nogle gode tips til hvordan du kan få råd til en ny computer.

sidder med penge

Afbetaling?

Hvis du ikke har råd til at betale for computeren med dens fulde pris, så kan du måske i stedet for købe den på afbetaling? Det er der ret så mange butikker i dag, der kører med. De er nemlig godt klar over, at det ikke er alle mennesker, der lige har flere tusinde kroner at kunne smide efter noget elektronisk grej.

At køre på afbetaling især godt være en god ide, hvis du gerne vil have fat i en god computer, der kan holde til noget og dermed også ofte er dyrere. De helt billige computere har det jo med at gå i stykker efter få år. Så hvis du gerne vil have fat i en computer, der kan holde i meget lang tid, så skal du som regel op i en helt anden prisklasse. 

Benyt tilbud

De fleste elektronikbutikker kører med nogle rigtig gode tilbud af og til, som du passende kan benytte dig af, når du skal have en ny computer. Dette gør sig især gældende, hvis din nuværende computer stadig fungerer nogenlunde – og kan holde sammen på sig selv indtil at der kommer et godt tilbud nede i den lokale computerbutik. 

Sørg derfor for at holde godt øje inde på de forskellige hjemmesider efter et godt tilbud. Og slå til med det samme du ser et.

Du kan også benytte dig af de store tilbudsdage som Black Friday og dermed købe en black friday bærbar. På den måde er du i hvert fald sikker på at kunne få dig et rigtig godt tilbud og en fed computer, som kan holde i et godt stykke tid.

opsparing

Hav en opsparing til sådanne udgifter

Det er altid nemt at være bagklog men måske dette råd i det mindste kan hjælpe dig til næste gang, hvor du står i samme situation; det er en god ide at have en opsparing til præcis sådanne formål.

Det er altid en god ide at have penge lagt til side. Men det er faktisk en endnu smartere ide at have op til flere forskellige opsparinger til forskellige formål. Du kan på den måde have en opsparing, der hedder ferie og en anden til pludselige udgifter – som for eksempel når computeren brænder sammen. På den måde er du altid forberedt på de forskellige situationer og skal ikke lige pludselig ud og have skovlet en masse penge sammen. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *