Gravid kvinde

Innovativt ventetøj: Lækre toppe til gravide

22dsa11

Når det kommer til ventetøj, tænker mange mennesker helt automatisk på store teltkjoler, formløse sweatere og komfort over æstetisk udtryk. Men i løbet af de seneste par år er der heldigvis masser af mærker, der har gjort op med denne forventning. Modebranchen har for alvor fået øjnene op for, at mange gravide stadig er stilbevidste kvinder, som finder glæde i at se godt ud og udtrykke sig selv i hverdagen – og at de derfor også har brug for en bred vifte af styles, så de kan variere dette udtryk og lege med farver, teksturer og former.

Er du en gravid, som vil i gang med at udvide sit klædeskab, men ikke ved, hvor du skal starte? Så er du kommet til det rette sted. Nedenfor har vi samlet en række tips og tricks til, hvordan du kan eksperimentere med din garderobe – samtidig med, at du tager højde for forandringerne i din krop, din egen komfort og dit barns helbred. Vi fokuserer i denne artikel på toppe, da dette er et fremragende sted at starte kombineret med f.eks. et par basic jeans og derfra arbejde sig op til at eksperimentere med hele outfittet. Alle de nævnte toppe til gravide kan købes hos MamaMilla.

Gravidt par

Casual komfort i hverdagen

Som tidligere nævnt er der mange måder, hvorpå gravide kvinder kan bevare komforten, som ikke involverer den klassiske teltsilhuet eller klumpede striktrøjer. F.eks. pepper den elegante Mamalicious Awareness Cardigan Strik i navy nemt en simpel T-shirt eller top op med et fint lille talje-bælte over maven – og over en sprød skjorte som på modellen er den ideel til både kaffeaftaler såvel som de sidste møder, inden du tager hjem på barsel. For et draperet bohemelook har Mamalicious Awareness Graviditetstop med bindebånd i navy pragtfuldt brede, luftige ærmer, en V-udskæring med en lille krave og en diskret talje. Mamalicious Kaftan i mønstret blå er perfekt til varme sommeraftener, venteskjorten fra samme mærke i lyseblå står både skarpt og yndigt med en skøn sløjfe over maven – og vil man holde sig aktiv, er Mamalicious Graviditetstræningstop i blåt dyreprint lige sagen.

Gravid til fest

Luksuriøst ventetøj til fest

Det bliver ikke med et glas bobler i hånden, men som gravid både kan og bør du holde sociallivet i gang og se venner og familie i festlige rammer. Hvis kjoler ikke lige er dig – eller du bare vil prøve noget andet for afvekslingens skyld – vil Mamalicious Ærmeløs Blomstret Graviditetstop i lyserød f.eks. være en fantastisk blomstret accent under en velsiddende blazer. Mamalicious Ventetop i Strik med Perledetaljer giver et cool, rocket look kombineret med sorte skinny jeans og læderstøvler – og både mærkets blå og grønne blondetop er klassiske, feminine muligheder, som virkelig får en almindelig jeans- og topkombination til at ligne en million.