Mennesker der er sammen

Gør dine medarbejder glade og sørg for konstant udvikling af arbejdspladsen

22dsa11

At have en virksomhed kræver, at man har meget overskud. Det kræver, at man ved, hvordan alt skal køres og kan finde ud af at køre en virksomhed. Det kræver dog også at man er en god menneskekender. At kende sit personale er nemlig noget af det vigtigste man kan gøre i en virksomhed. Hvis ikke man kender dem, der arbejder for en, kan de ligeså godt arbejde ved konkurrenten og tjene penge for ham. 

Ved at man kender sine ansatte kan man gøre lidt ekstra ud af at de arbejder i ens virksomhed. Dette er ikke noget, der kræver meget, men er tit en post der ikke bliver set på overhovedet. Det er nemlig vigtigt at gøre noget, som mange andre virksomheder ikke gør. Dette gør også, at de dygtige kandidater vil søge ind i din virksomhed og i sidste ende tjene mange penge til dig. Hvad kan man så gøre for at gøre noget specielt for sine medarbejdere? 

Mennesker træner sammen

Julegaver

En god idé ville være at give ens medarbejdere julegaver. Dette er noget der kan gøre at man viser dem at man er glad for de arbejder for en. Det er også noget de ved kommer hvert år, så de bliver for at se hvad de kan få. 

Det er også noget ikke mange virksomheder gør, men burde gøre. Dette kan dog godt lyde som en meget uoverskueligt og tidskrævende process at lave julegaver til hver enkelte medarbejder, men det behøver det ikke at være. Inde på nettet kan man nemlig bestille julegaver til ens medarbejdere, men så selv lade dem bestemme over hvilke nogle af de udvalgte ting de gerne vil have. 

Dette er et princip der hedder Vælg selv firmajulegaver kunder. Med dette er det smarte, at man ikke selv behøver vælge hver enkelte julegave, men medarbejderne føler sig heldige, fordi de selv må vælge det, de gerne vil have. Altså er det en win win. 

Julegave til medarbejder

Oplevelser

En anden ting man kunne gøre for sine medarbejdere er at give dem oplevelser engang imellem. Sørge for at de kommer ud af virksomheden sammen og bliver venner. Her kan man tage dem med ud til lidt fantastisk crosstræning og sørge for alle bliver rystet godt sammen. Det er nemlig vigtigt at de også fungere godt sammen i grupper. Hvis de begynder at danne venskaber inde i din virksomhed, så er dette også en faktorer hvorfor de ikke gider at sige op. Hvis man har det godt med dem man arbejder med, så bliver man der hvor man er. Derfor er det en rigtig god idé at få dem til at lave noget sammen. 

Grunden til at en fysisk aktivitet er god, er fordi man for et endorfin kick og hermed meget mere snakkesalig. Med andre ord så undgår man alle de steder man kan invitere dem hen, hvor der kan opstå en pludselig akavet stilhed. Dette skal nemlig undgås, hvis de først er blevet akavet sammen, så er det meget svært at få dem til at synes godt om hinanden igen. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *