E-cigaret

Kom videre fra din gamle cigaret

22dsa11

Måske er det i morgen. Måske er det i overmorgen. Eller nej vent, i næste uge stopper du. Vi kender alle til de dårlige undskyldninger – og ja, det kan være rigtig svært at kvitte smøgerne.

Men vi ved, at et kvit vil styrke vores sundhed, at cigaretterne ikke gavner os, alligevel køber vi dem. Men måske er det rent faktisk nu, du skal stoppe.

Det kunne være en rigtig god besparelse, nu hvor priserne er røget i vejret. 

God idé

Den udbrændte cigaret har talt sine dage

Hvis du kender det fra dig selv, at du ikke kan holde op. Så kunne en hjælp måske være en e cig. Altså de her smarte elektroniske cigaretter, du kan have i lommen uden, at lommen ender i flammer.

E-cigaretter er for mange mennesker en stor hjælp, når de skal forsøge på deres endelige stop med cigaretterne. Det er nemlig et godt alternativ.

Det er ikke ligeså vanedannende, og vi ved alle, at nedtrapning ikke virker for nogen. Så lad være med at trappe ned, få dig en stedet en e cigaret, der kan dulme din rygetrang.

Stop

Udvikling fremmer vores interesser

E-cigaretten kan desuden noget, cigaretten ikke kan. Den kan bidrage med flere smage og derfor flere smagsoplevelser til rygeren. Det er en bredere vifte af produkter, der tilbydes. 

Derudover kan du bestille din e-cigaret med eller uden nikotin, altså det afhængighedsskabende stof der er i almindelige cigaretter.

Udviklingen på området har gjort det nemmere for forbrugerne at vælge, hvad de vil have ud af deres rygning. Det kan være, de vil kvitte, nyde nogle gode smagsoplevelser eller undgå mange af de ting, der er i almindelige cigaretter.

Find en e-cigaret, hvis du synes, det lyder spændende. Og væn dig til at se e-cigaretterne i gadebilledet for de er uden tvivl kommet for at blive.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *